Gaukite mūsų "Android" programėlę!

Gauti iš Google Play

© 2015 - 2024 MB "Lorjus"

„Google Play“ ir „Google Play“ logotipas yra „Google LLC“ prekių ženklai.

2016 metų “Advento kalendorius” ir idėjos dovanoms

Autorius:
Paskelbtas:
Atnaujintas:

Šiais metais pas mano berniukus nuo gruodžio pirmos dienos iki šv. Kalėdų atkeliaus nykštukas Gurgudukas iš “Kalėdų senelio slaptosios tarnybos”.

Advento kalendoriaus šiais metais negaminome, pamačiusi būtent tokį, kokio norėjau jau kelis metus iš eilės, bet niekur neradau, iškart  perdaug nedvejodama nupirkau.

laiskas-misijos-geri-darbai

Jau šią naktį mano berniukai gaus laišką nuo nykštuko Gurguduko su kvietimu prisijungti prie “Slaptosios Kalėdų senelio tarnybos”, taip pat nykštukas kiekvienam jų paliks po “Gerų darbų Advento kalendoriaus” lapą, kurį reikės pildyti iki pat šv. Kalėdų, dar gaus du laiškelius, vieną su slapta misija, kitą su nurodymais, kur laukia padėta dovanėlė.

kojines

Tik įvykdę “Slaptą misiją” vaikai gaus dovanėlę, jos bus paprastos ir praktiškos tokios kaip įdomi skaitymo knyga, spalvinimo ar užduočių knygelė, pieštukai, flomasteriai, šiltos kojinės, marškinėliai, pižama, dantų šepetukai, dantų pasta, muilas ar šampūnas. Tokie daiktai, kurie ir šiaip būtų perkami nes reikalingi kasdieniniam naudojimui. Iš skanumynų vaikai gaus vaisių, riešutų, na žinoma bus vienas kitas saldumynas ..

sepeteliai

Mergaitėms manau tiktų įvairūs plaukų aksesuarai – žaismingi lankeliai, gumytės, segtukai ir panašiai.

Pasidalinkite savo “Advento kalendorių” bei dovanų idėjomis.

Linkime nuotaikingo šv. Kalėdų laukimo!

Parašykite komentarą

Daugiau